Barion Pixel
Menü
707717901

FEHÉR PÉNTEK - NOVEMBER 25-

2022. November 25

 

Ezen a napon vásárlásod 28% -át visszakapod OnlinePénztárcádba ráadásul a SZÁLLÍTÁS INGYENES minden laptopra!

28%-ot visszakapok?

Pontosan! Nálunk November 25-én a vásárlásod végösszegének 28% át autómatikusan jóváírjuk onlinePénztárcába. Tehát ha vásárolsz nálunk mondjuk egy prémium üzleti laptopot 130.000Ft értékben akkor onlinepénztárcádba 36.400 Ft-ot küldünk!
Az ott összegyűlt kedvezménypontokra, mint valós fizetőeszközre tekinthetsz, hiszen négyszáznál is több hazai webáruházban tudod elkölteni vásárlásonként 10.000 forintonként 500Ft-ot!  

Köztük természetesen a CrystalComputer.hu -n is.

 

Ha "túl sok" az onlinePénztárcádban lévő összeg vásárolj belőle online tombolát! A tombola felajánlások az onlinePénztárcát elfogadó webshopoktól érkeznek, és a karácsony előtt megtörténő sorsoláson valóban értékes és hasznos ajándékok találnak majd gazdára.

Főnyeremények közt:

  Herbarting vásárlási utalvány  Emmi®-dent platinum ultrahangos fogkefe szett Fehér tenyésztett gyöngy ékszerszett, rubinnal smaragddal Retro melegítő felső

És még rengeteg értékes tétel 400 hazai webáruháztól!

 

A FEHÉR PÉNTEK egyetlen napig tart, azaz 2022. november 25-én tudjátok kihasználni.  

Ezen a napon megtömhetitek online pénztárcátok a vásárlások után járó, következő alkalommal levásárolható pontokkal.

BLACKFRIDAY és KIÁRUSÍTÁS!

A Fehér Péntekkel  párhuzamosan kiárusítást is tartunk utolsó darabos termékeinkből! Ezek az akciók a készlet végéig tartanak ami  várhatóan több napig is elérhető lesz.