Barion Pixel
Menü
707717901

HASZNÁLT LAPTOP

LAPTOPJAINK

 

Szinte csak külföldről behozott készülékeket értékesítünk! Minden nálunk vásárolt használt laptop többszörösen átnézve átválogatva és kitakarítva / pasztázva kerül eladásra!
Mi már eleve egy szépen kitakarított és tesztelt csomagot kapunk a külföldi partnereinktől , felcimkézve hogy mibe kell memóriát vagy épp SSD-t tennünk. Mi újra átnézzük és teszteljük őket, hiszen csak így tudunk nyugodt szívvel garanciát vállalni még az akkumulátorra is! Mivel minden laptopunk átmegy 5-8 kézen és mindenki átnézi ha kell takarítja, javítja, újra teszteli ezért  vállalunk rájuk minimum 1 ÉV garanciát!
Azonban megveheted 2 ÉV garanciával is!

Csak prémium irodai laptopokkal és asztali gépekkel foglalkozunk! Melyek ezek? Lenovo ThinkPad , Dell Latitude , Dell Precision , HP ProBook , HP EliteBook , Fujitsu LifeBook , és ha minket kérdeztek...nincs is több.

Minden országban a nagy cégek életében  2-3 de maximum 4 évente kötelezően le kell cserélni a céges gépparkot. (Állami intézmények esetén ez jellemzően 2 év- Ez Magyarországon is pont így van) Ennek oka a céges géppark állomány fiatalon tartása, a korszerűség megtartása. Azt nem szabad elfelejteni hogy egy nagy cégnek jellemzően ez egy "forintjába" sem kerül hiszen pályázat útján az összeg egy vagy teljes részét megkapják a pályázati keretből...Ahogyan Magyarországon is. Itt jön képbe a külföldi partnerünk aki a több ezer vegyes eszközre tesz egy ajánlatot és nagyon sok euro-ért. (ebben asztali gépek, laptopok , ipari nyomtatók, minden benne van)
Ezeket az eszközöket egyesével átnézik, a hibákat listázzák ,kategorizálják őket majd kisebb csomagokra szedik a több ezer eszközt. A mi partnerünk a tisztítást, és sok esetben a pasztázást is megcsinálja, "eladásra felkészíti" . Mi megvásárolunk néhány ilyen csomagot amiket szállítás után mi is átnézünk, újra takarítunk ,újra teszteljük, billentyű matricázzuk ,
telepítjük (windows 10 pro regisztrálás nélkül), aksit tesztelünk Windows 10 alatt, és ha minden rendben listázzuk és megy a weboldalra Nektek! Legtöbb használt készülékünk rendelkezik saját windows matricával amivel a rajta lévő operációs rendszer beaktiválható,vagy magától aktiválódik