Barion Pixel
Menü
707717901

Fizetési módok

FIZETÉS KÉSZPÉNZBEN

Megrendelésed a rendelés átvételekor készpénzzel egyenlítheted ki. Akár üzletünkben akár a GLS futárnál.

Készpénzzel a rendelésed átvételekor egyaránt fizethetsz szaküzleteinkben, szerződött partnereinknél (kivéve csomagautomaták). Futárszolgálattal szállított rendelések esetén a helyszínen kizárólag készpénzes fizetési lehetőség érhető el.

 

FIZETÉS BANKI ÁTUTALÁSSAL

Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással.


FIZETÉS BANKI ÁTUTALÁSSAL

Fizetési mód választásnál a "Banki átutalás" lehetőségnél feltüntetjük az utaláshoz szükséges adatokat. (Prémium Laptop KFT  / 11715007-21503058-00000000 / )

 • bankszámlaszámunkat, valamint
 • a rendelésed sorszámát, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni.

Közelménybe mindig a megrendelésed számát írd, hogy könnyen beazonosítható legyen. 
( Megrendelésed leadása után automata üzenetben újra elküldjük az utaláshoz szükséges adatokat. )

FIZETÉS OTP SIMPLEPAY-EL

Vásárlás során a SimplePay felületén fizetheted ki a rendelésed.  A fizetés közvetlenül az OTP Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház a kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet. (SimplePay )

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szükséged:

 • Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)
 • Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)

Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben a kártyádon nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt hagyd üresen!)
Hogyan Működik? - AutoVolan


FIZESS BARION-ON

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó,engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.


bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

 • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
 • Visa vagy Electron bankkártyádat
 • Amex bankkártyádat

CETELEM ÁRUHITEL

 • Online rendelés esetén a megrendelésed követően egy online űrlapra irányítunk.
 • Az űrlap kitöltését követően kattints a „Bírálatra küldés” gombra, hiteled kb. 10-20 másodperc alatt online elbírálásra kerül.
 • A Magyar Cetelem Zrt. partnere felveszi veled a kapcsolatot.
 • Sikeres azonosítást követően automata üzenetben értesítünk rendelésed kiszállításának időpontjáról vagy átvételi lehetőségéről. 

Az igényelhető kölcsön forint alapú, havi részletei nem változnak a futamidő alatt, így jól tervezhetők és beilleszthetők a családi költségvetésbe. Ha már tudod, hogy mennyit szánsz egy új készülékre havonta, akkor a futamidő hosszának megválasztásával kialakíthatod azt a havi törlesztő részletet, amit kényelmesen, problémamentesen tudsz fizetni. Az áruvásárlási kölcsön által nyújtott részletfizetés kiválthatja az előtakarékosságot és lényegében azonnal használhatod is a készüléket, nem kell hosszú ideig áhítozni rá!

Figyelem! A kölcsön odaítélése minden esetben a finanszírozó által elvégzett hitelbírálat függvénye. Az áruhitel kondíciói tekintetében a finanszírozó mindenkori hirdetményei az irányadóak. A THM mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. További információkért fordulj helyszíni ügyintézőinkhez, vagy érdeklődj a finanszírozó ügyfélszolgálatánál!

Az Prémium Laptop Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok
Cetelem áruhitel teljes leírását itt találod