Menü
707717901
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Szolgáltató adatai:

Cégnév  Prémium Laptop KFT
Székhely 1087 Budapest Könyves Kálmán körút 76 
Üzletünk 1152 Budapest Szentmihályi út 131 /Pólus Center/
Nyitva tartás Hétfő-P: 10-18     SZ:10-14    V: Zárva!
Cégjegyzékszám 01-09-298115
Adószám 2595067-2-42
Bankszámlaszám 11715007-21503058-00000000 
Nemzetközi utaláshoz HU2511715007-21503058-00000000
Email  info@crystalcomputer.hu
Telefon 0670 771 79 01
 

Sokaknak kérdés hogy új vagy használt laptop / asztali gép legyen?
Pedig egyszerű! MINDEGY CSAK PRÉMIUM ÜZLETI SZÉRIÁT VÁLASSZ!
Rengeteg kedvezményt bíztosítunk vásárlóink számára azonban mindig csak egy kedvezményt vehetsz igénybe! 


Használt laptopjaink és asztali gépeink kivétel nélkül prémium szériás üzleti modellek. Méghozzá azért mert ez az a kategória ahol nem kell félni a meghibásodásoktól.
Ezek az üzleti gépek 9-10 év aktív (napi 8-12 órával számolva) használatra vannak kitalálva a gyártók által. Ennek megfelelően az új áruk 400-500.000FT-tól felfele kezdődik.
Viszont a nagy cégek akik ezeket megvásárolják ( bankok, biztosítók, call centerek stb) 3-4 évente cserélik az eszközparkjukat.
Így juthatunk és rajtunk keresztül TE is olyan gépekhez -legyen az laptop vagy asztali gép- amik élettartamuk derekán vannak és még több tízezer üzemóra használat van benne!
Mi csak és kizárólag az Európai Unió határain belülről, ellenőrzött forrásból származó informatikai termékeket vásárolunk. Ezek mindegyike rendszeresen karbantartott de értékesítés előtt még 3 alkalommal tesztelt. ( Külföldi exportőr , hazai importőr , Crystal technikus csapata)

Meggyőző számok!
14 év tapasztalatunk van az ilyen gépek értékesítése terén, ezért tudunk egészen pontos adatokat adni.
Évi 2000 eladott laptopból (3 és 8 év közötti készülékek) a garanciális meghibásodások száma nálunk 80 és 100 közt van.
Ami ennél is többet mondó adat hogy ebből 30-40 alkalommal csupán a BIOS elem merült le! Ebben benne vannak a 8 éves laptopok is...ahol mosolyogva cseréljük ki a 8 évet szolgált BIOS elemet.

Hogyan válasszunk a sok készülék közt?

Amikor valaki először jön el hozzánk és rátérünk a vásárlásra mindig ezeket a kérdéseket tesszük fel, hiszen ez segít nekünk megtudni hogy Neked mire van szükséged:
-Kinek keresünk gépet? (Magadnak vagy másnak, férfinak ,nőnek, nagyon fiatalnak, időskorúnak,profinak vagy olyannak aki csak most ismerkedik a géppel, szerelmednek, vagy valakinek akit nagyon utálsz)
-Milyen felhasználásra? (Internetezésre, szövegírásra, tanulásra, irodai szolgálatokra, napi 1-2 vagy 12 óra használatra ,építkezésre alaprajzot nézni, játékra, utazáshoz filmet nézni)
-Méretben mekkorát? ( utazáshoz picit és könnyűt, fix helyen van és nagy kijelzős kell, erős igénybevételre legyen vastag nehéz és jól takarítható)
-Milyen összegben keressünk? ( 50 ezer alatti, 50-70 ezer közti, vagy pénz nem számít egyszer élünk...stb)

Itt ezen a ponton már "ismerünk" annyira 3 vagy maximum 5 gépre tudjuk szűkíteni azt ami Neked megfelelhet. Ilyen egyszerű.
 

Laptopjaink. Honnan jönnek? Milyen laptopokat vásárolunk és adunk tovább Neked? 

Mi szinte csak külföldről behozott készülékeket értékesítünk (jellemzően Franciaországból importálunk). Hogyan történik mindez? 
Minden országban a nagy cégek életében  2-3 de maximum 4 évente kötelezően le kell cserélni a céges gépparkot. (Állami intézmények esetén ez jellemzően 2 év- Ez Magyarországon is pont így van) Ennek oka a céges géppark állomány fiatalon tartása, a korszerűség megtartása. Azt nem szabad elfelejteni hogy egy nagy cégnek jellemzően ez egy "forintjába" sem kerül hiszen pályázat útján az összeg egy vagy teljes részét megkapják a pályázati keretből...Ahogyan Magyarországon is. Itt jön képbe a külföldi partnerünk aki a több ezer vegyes eszközre tesz egy ajánlatot és nagyon sok euro-ért. (ebben asztali gépek, laptopok , ipari nyomtatók, minden benne van)
Ezeket az eszközöket egyesével átnézik, a hibákat listázzák ,kategorizálják őket majd kisebb csomagokra szedik a több ezek eszközt. A mi partnerünk a tisztítást, és sok esetben a pasztázást is megcsinálja, "eladásra felkészíti" . Mi megvásárolunk néhány ilyen csomagot amiket szállítás után mi is átnézünk, újra takarítunk ,újra teszteljük, billentyű matricázzuk ,
telepítjük (windows 10 pro regisztrálás nélkül), aksit tesztelünk Windows 10 alatt, és ha minden rendben listázzuk és megy a weboldalra Nektek! Legtöbb használt készülékünk rendelkezik saját windows matricával amivel a rejte lévő operációs rendszer beaktiválható.

 "Környezettudatos" csomagolásunk kiszállításhoz:

NEM vásárolunk és nem készíttetünk  saját logós kartondobozt, nem vásárolunk térkitöltő habszivacsot , nem vásárolunk műanyag vagy nylon légpárnákat , amiket úgyis az első mozdulattal teszünk félre ha csomagot kapunk! Nem a kartonra sajnáljuk azt a 80 ft+áfát/doboz, nem a térkitöltőre a 8300ft+áfa/ 500L, hanem azt sajnáljuk hogy utána a vásárlóink 90%-ka nem tud vele majd mit kezdeni és kénytelen kidobni (reméljük szelektíven  smiley )
Ahogyan mi csináljuk: Mivel üzletünk és raktárunk közvetlen szomszédságában sok olyan nagy cég van ahol elkerülhetetlen a karton papír és egyéb csomagolóanyagok használata így tőlük újrahasznosítjuk azt! Ezeket ők csupán egy útra használják...ahogyan mi is csupán egy útra használnánk a miénket. Ezért kaphatod a 13" alatti laptopodat adott esetben az egyik hazai táplálékkiegészítő gyártó cég dobozában. A 14" feletti laptopodat akár egy hazai divatcipőt forgalmazó cég egyszer használt dobozában. A buborékfólia elkerülhetetlen nálunk is ,hiszen egyben fogod megkapni a termékedet. 
Ha ezzel egy kicsit is tudtunk tenni akkor boldogok vagyunk és akár cikinek gondolja valaki akár nem ezen nem fogunk változtatni. 

Áraink:
Kedvező árazás mellett próbáljuk elérni hogy ez semminek a rovására ne menjen. A minőségből és a megbízhatóságból a használt laptopok és asztali gépek piacán nem vagyunk hajlandóak lejjebb adni.Még ha ez esetenként talán drágább is. Hosszú távon ez az amit a vásárlóinkkal szemben tudunk  vállalni. Minőség, megbízhatóság és könnyed ügyintézés

Barátaink, partnereink:
Rengeteg céggel ápolunk baráti kapcsolatot és nagyon büszkék vagyunk erre. Legrégebbi partnerünk már 14 éve velünk van...

A PROHARDVER! tesztelőt keres! - PROHARDVER! PH!blog hír
www.prohardvare.hu

IRON SWIM BUDAPEST - Hosszú Katinka Úszóiskola - Úszásoktatás és Úszó Klub  Budapest
https://ironswim.hu/
Épületszerelő munkatárs állás, munka: VINCI Facilities Magyarország Kft.,  Rugalmas munkavégzési hely - Profession.hu
www.vinci.com
 
NetPincér hivatalos logó variációi | NetPincér
www.netpincer.hu
Jármű Zrt. - Home | Facebook
www.jarmuzrt.hu
Kogast Grosuplje - YouTube
www.kogast.hu
 

https://jarmuzrt.hu/

Szerviz koncepció - Q-SERVICE
www.q-service.hu
Plexsa Manufacturing -Your broadband filter and multiplexer specialist
www.plexsamanufacturing.com