Barion Pixel
Menü
707717901

Lenovo Thikpad széria

Akadályokat nem ismerő innováció

A Lenovo a ThinkPad szériával mindig is élen járt az új innovatív megoldások gyakorlati alkalmazása terén. Hosszú kísérletek és tesztelési folyamatok előznek meg minden új megoldás bevezetését, így garantált az új megoldás tökéletes működése.

"A számítástechnikában. Az üzletvitelben. Abban, ahogyan az életünket éljük. Valahányszor, amikor az üzleti világ új irányt vett, felfedezett valami újat, vagy forradalmi újítással rukkolt elő, jó eséllyel jelen volt a ThinkPad is. Gyökereink régóta, hagyományosan az elsőségből fakadnak."

A legendás kis piros pötty O

Ha a billentyűzet közepén a G-H-B gombok közt egy kis piros pöttyöt látsz...akkor az ott egy ThinkPad! Jó helyen jársz!

"Tudta, hogy az összes ThinkPad közepénél található TrackPointtal egyetlen nap alatt egy olimpiai úszómedence távolságát lehet megspórolni az egérhez nyúlás és mozgatás során szükséges kézmozdulatok tekintetében?"

Megbízható minőség

Az üzleti világban régóta jól ismert és jól csengő kifejezés a ThinkPad...egyet jelent a minőséggel, és hosszú élettartammal valamint a minimalista design-al.

"A ThinkPad rendszerekbe betervezzük a tartósságot. Tisztában vagyunk azzal, hogy vállalkozása sikeres működése a számítógépétől függ. Ezért gyártjuk az összes ThinkPad gépet tartós használatra."

 

Kibírja az élettel járó igénybevételt

Kifejezetten kíméletlen teszteknek vetik alá a kiadás előtt álló ThinkPad szériákat. A gyártók közül talán a Lenovo figyel erre a leginkább.

"Senki sem ér rá kivárni a rendszer állásidejét. ThinkPad laptopjainkat pontosan ezért vetjük alá szigorú, a MIL-SPEC katonai előírások szerinti tesztelésnek és minőségellenőrzések százainak, így biztosítva azok strapabírását. A sarkvidéki vadontól a sivatagi homokviharokig, a zéró gravitációtól a kiömlött folyadékokig és leejtésig biztos lehet abban, hogy ezek a gépek kibírják az élettel járó igénybevételt."

 

Hordozhatóság mesterfokon

A Lenovo a ThinkPad sorozatban kezdte el a DUAL BATTERY alkalmazását. Ez a gyakorlatban értelemszerűen dupla akkumulátort jelent. Egy könnyen cserélhetőt és egy belső kisebb akkumulátort.

Bárminél fontosabb, hogy számíthasson eszközére – különösen útközben. Kinek van ideje konnektorokat keresgélni? Eszközeink épp ezért híresek elképesztő akkumulátoros üzemidejükről. Amikor mégis szükség van energiára, a gyorstöltéssel egy ebédszünet alatt 80%-ra töltheti a gépet.

 

Zökkenőmentes biztonság

A nagy válallatoknál mindig első a biztonság!  A ThinkPad ebben is az élmenők közt jár. Innovatív fizikai és szoftveres biztonsági megoldásait szerte a világban használják a mamutvállalatok.

Ezért alkottuk meg a biztonsági funkciókat tartalmazó integrált ThinkShield programcsomagot, amely zökkenőmentes biztonságot nyújt rendszerének és értékeinek. Legyen szó akár a kíváncsi pillantásokra figyelmeztető kijelzőről, a biometrikus bejelentkezésről, wifi-hálózattal kivitelezett megtévesztéses támadásról vagy az adatait titkosító firmware-ről, Ön fedezve van.

  • MIL-SPEC testing

  • Epic battery life

  • Seamless security

Célvezérelt kialakítás

A Lenovo az ideapad sorozatnál sokszor megmutatta már hogy tud nagyon szép laptopot gyártani...a ThinkPad szériánál azonban a design a hagyományokra épül és másodlagos...mindenki tudja hogy a fekete szabályos vékony téglalap nem lehet más mint egy Thinkad...ezt (is) szeretjük benne

"Vásárlóink legjobb kiszolgálása érdekében a folyamatfejlesztésre, ergonómiára és használhatóságra koncentrálunk, hogy Ön az eredményes vállalkozásra összpontosíthasson."

A legendás kis piros pötty O

Ha a billentyűzet közepén a G-H-B gombok közt egy kis piros pöttyöt látsz...akkor az ott egy ThinkPad! Jó helyen jársz!

"Tudta, hogy az összes ThinkPad közepénél található TrackPointtal egyetlen nap alatt egy olimpiai úszómedence távolságát lehet megspórolni az egérhez nyúlás és mozgatás során szükséges kézmozdulatok tekintetében?"


Forrás:Lenovo.com 

Összefoglalva a régi IBM cégből lett Lenovo a ThinkPad sorozattal vitte tovább a minőségi hagyományokat. A tesztelési folyamatok amik az anyagminőséget hivatott garantálni a vásárlók számára kiemelten extrémek. Ezt  prémium üzleti modellt akár 6-8 éves korában is jó szívvel javasoljuk otthoni használatra. Nézd meg jelenlegi Lenovo ThinkPad laptopjainkat és válassz magadnak társat akár otthoni felhasználásra akár munkádhoz

Lenovo biztonsági megoldásai tehát a ThinkShield -ről itt tudhatsz meg többet.

Lenovo teszt bemutató:

 

Lenovo ThinkPad szériák

ThinkPad E

A legalacsonyabb gépektől is áron megvásárolható széria, Úgymond a "belépő szint".  Az olcsó ThinkPad laptopokbol kihagytak bizonyos funkciókat amiket bizonyos irodai környezetben tudunk (illetve tudnánk) használni. De ami mindenkinek elsőre feltűnik egy E és egy T szériás ThinkPAd közt az a burkolat. Viszonylag vastagabb és kevésbé minőségi a készülékház mint a nagyobb modellek esetében. De ugyanúgy megkapjuk a jól ismert ThinkPad billentyűzetet és hosszú élettartamot.

ThinkPad L széria

Az L széria már fél fokkal több extra tulajdonsággal bír, ez a Lenovo "mainstream" ThinkPad laptopja.Nagy előnye a cseppálló billentyűzett. Nagyobb teljesítményű processzorokkal kapható, természetesen ThinkPad-re jellemző élettartammal. Céges szinten különböző biztonsági funkciókkal. Burkolatát tekintve egyes ThinkPAd L szériák karcsúbbak mint ugyan az a modell E szériás kiadásban. 

ThinkPad Yoga

Hát...felemás érzéseink vannak a ThinkPad Yoga szériával. Nagyon vártuk amikor kiderült hogy ThinkPad szériából is lesz YOGA...Azonban az évekkel később a hozzánk visszakerült már használt Yoga sorozatú laptopokon ...erős nyomot hagyott a használat. Bár Prémium anyagokból készül mint minden ThinkPad - és valóban százszor jobban bírja mint az ideapad yoga - mégis fájó 3-5 év távlatából a picit lötyögőssé vált zsanér, a gyári ceruzával összekaristolt kielző. Nagyon szűk rétegnek van rá igazán szüksége. Az extrém hosszú akkumulátor élettartam és az érintőképernyő kifejezetten speciális használatot tesz lehetővé.

ThinkPad X széria

Az X széria az egyik legnépszerűbb ThinkPad az utóbbi években a könnyű hordozhatósága miatt. Az  X-sorozat az utazó üzletemberek megbízható útitársa. Hosszú akkumulátor élettartam, kompakt méret és a legjobb Intel Core processzorok!  Az X sorozat egyik legkeresettebb tagja a az X Carbon széria ami a karbonszálas készülékházának köszönhetően rendkívül vékony és könnyű. Itt megjelenik a magas minőségű prémium HDR kijelző és a legmagasabb ThinkPad minőség.  2018-ban megjelent X1 Extreme ultrabook, ami a P-s laptopok teljesítményét is eléri egy vékony készülékházba zsugorítva. 
/ ThinkPad X szériás készülékeink /

ThinkPad T széria

A Lenovo legismertebb és legsikeresebb valamint legbővebb ThinkPad sorozata. A legváltozatosabban beállítható sorozat az eddigiek közül. A létező összes Lenovo saját szoftver futtatható rajta,  a BIOS beállításokat teljes mértékben a céged igényeire szabhatod, villámgyors betöltési sebesség. A T szériás ThinkPadek rendelkeznek a legstrapabíróbb készülékházzal, így bármilyen szélsőséges körülmények közt megállja a helyét de mindemellett már a karcsú laptopok közé tartoznak!
/ ThinkPad T szériés készülékeink

ThinkPad P széria

A  ThinkPad P széria a hordozható munkaállomás a Lenovonál. Brutális erő egy ISV-hitelesített gépházban!  Leginkább tervezéshez ,vágáshoz, anyagok elkészítéséhez használhatóak. A P szériában a legújabb technológia biztosítja azt a teljesítményt.  A független szoftverkereskedők (ISV) tanúsítványa egyben azt is jelenti, hogy a ThinkPad P széria mobil munkaállomás vásárlása esetén biztos lehet benne, hogy jóval többet kap, mint amennyit a munkája igényel. Legyen szó VR-tartalmak létrehozásáról, építészeti tervek készítéséről, milliárd dolláros hedge fund kezeléséről, vagy hangfájlok készítéséről, ez a ThinkPad P sorozat minden igényének megfelel.