Barion Pixel
Menü
707717901

HP EliteBook széria

Már a névválasztás sem véletlen...

Az EliteBook professzionális üzleti notebook családja egy elegáns, lenyűgözően könnyű, de e mellett strapaíró magnézium házzal, tükröződésmentes kijelzővel és bizonyos modellekben folyadékcsatornás billentyűzettel rendelkezik. Kiváló fizikai kiépítése mellett számtalan biztonsági és kényelmi szolgáltatást is nyújt, melyek megkönnyítik mindennapi munkavégzését. Hosszú élettartamú lítium-polimer akkumulátorával kiemelkedő üzemidőt biztosít számodra.
 

A Hewlett-Packard ( HP)  a világ egyik legnagyobb IT-vállalata, amely a megbízható és úttörő megoldásokkal teletűzdelt  PC-iről és nyomtatóiról lett világhírű. Óriási  laptop palettájáról mindenképp érdemes kiemelni  az Elitebook-ot. Igazi,  munkagépről beszélünk, ami kellően karcsú és könnyű de a nagy teljesítményével magabiztosan oldja meg akár az összetettebb office-multimédiás feladatok végrehajtásában.

A HP professzionális üzleti notebook családja amellett hogy elegáns, lenyűgözően könnyű, leginkább Intel Core i processzorral vannak szerelve amelyek már régóta bizonyították, hogy jelenlétük milyen előnyt jelentenek a hétköznapi feladatok elvégzésénél és a munka világában egyaránt. Bár régóta kapható sok EliteBook modell AMD processzorral is az Intel mellett mégsem terjedtek el annyira.
 

Mit jelentenek a számok a HP EliteBook laptopoknál?
Régebbi típusoknál például EliteBook 2560 nincs értelmezése a számoknak

Újabb tipusoknál mint például HP EliteBook 840 G2

  1. Az első szám ( 8 ) elmondja hogy melyik szériához tartozik a laptop. Ebben az esetben az nyolcszázas széria, tehát ennek a szériának megfelelő paraméterekkel van felvértezve. 
  2.  A második  (4)  szám mutatja  a kijelző coll átmérőjét. Ez egy 14" kijelzővel szerelt laptop méghozzá a HP EliteBook nyolszázas szériájából.
  3.  ( 0 ) Intel Core i szériás processzorral van szerelve. Ha 5-re végződik akkor AMD ( EliteBook 845 )
  4. ( G2 ) a 840-es modell második kiadása.

Sajnos a HP számozásaiból laikusok számára nem derül ki hogy hanyadik generációs processzor van az adott modellben.
Aki otthonosan mozog a laptopok világában tudja hogy a 840-nél a G2 azt jelenti hogy 5. generációs processzorral van szerelve. Hiszen az első generációs ( G1 )  a negyedik generációs processzort kapta. A termék leírásban mindig ellenőrizd a paramétereket mert ettől a számozástól eltérhet a gyártó egyes tipusoknál. 

Milyen méretben gyártanak EliteBook-ot?
Az összes létező méretben kapható a HP üzleti szériája, kivéve a 17" mert az már a Zbook sorozat privilégiuma.

/ 12" méretű HP EliteBook laptopjaink /

/ 14" méretű HP EliteBook laptopjaink /

/ 15,6" méretű HP EliteBook laptopjaink /