Barion Pixel
Menü
707717901

ONLINEPÉNZTÁRCA

OnlinePénztárca leírás

     

Nincs még Önnek OnlinePénztárcája? Most megajándékozzuk vele!

Ezentúl Online Pénztárcájával is fizethet a Crystal Computer webshopon laptop, PC vagy monitor  vásárlásakor. Az onlinePénztárca egy virtuális pénztárca, amellyel egyszerre több mint 270 webáruházban lesz Ön törzsvásárló, és ingyen fizehtet ezen webáruházakban az onlinePénztárcájából!

  

Hogy lehet Önnek is Online Pénztárcája?

Legelső megrendelésekor automatikusan kinyitjuk saját, névre szóló Online Pénztárcáját, és utána az aktuális akciónak megfelelő összeget tesszük be, melyet következő vásárlásánál már használhat is. Felhasználás részleteihez görgessen lejjebb.

  

Van már Önnek OnlinePénztárcája, ezért…

…az Online Pénztárcájában lévő összeget fel tudja használni új megrendeléseihez a Crystal Computer webshopon laptop, PC vagy monitor  vásárlásakor, és több mint 270 webárházban, rengeteg termék vásárlására. Nemsokára családtagjainak, is kölcsönadhatja Online Pénztárcáját. Felhasználás részleteihez görgessen lejjebb. Kattintson ide, és nézzen bele az onlinePénztárcájába.

  

OnlinePénztárca felhasználása:

OnlinePénztárcádban lévõ összeget nálunk is használhatja vásárlásai során, a kosárba rakást követõen a pénztár folyamatban. A rendszer automatikusan fel fogja ajánlani a pénztárcában lévõ, és a vásárlás folyamán felhasználható összeget a lenti kép mintájára.

onlinePénztárca fizetés

Vásárlásainál 10.000 Forintonként 500 Forintot tud az onlinePénztárcájából fizetni.

Részletek:

Példa 1/ Egy 40.000 Ft értékű mikró vásárlásánál, 4 db 500 Ft értékű kupont válthat be egyenlegéből (megtakarítás 2.000 Ft),

Példa 2/ Egy 100.000 Ft értékű hűtőszekrénynél 10 db 500 értékű kupont válthat be egyenlegéből (megtakarítás 5.000 Ft)

Több információ a korrekt webáruházról TÖBBET SZERETNÉK TUDNI AZ ONLINEPÉNZTÁRCÁRÓL ÉS A KORREKT WEBÁRUHÁZ MINÕSÍTÉSRÕL

Fontos tudnia!   

Online Pénztárcájában levő összeg nem jár le, nem veszíti el értékét, korlátlan ideig, bármilyen háztartási nagy- és kisgépre, szépségápolási termékre, sőt szolgáltatásainkra (beüzemelés, összkomfortos szállítás, próbaindítás) és partnereinknél is felhasználhatja.

    

A beváltás további feltételei:

  • Az Online Pénztárca egyenlege értékhatártól függetlenül felhasználható (10.000 Ft feletti megrendelésekre).
  • Az Online Pénztárca összege készpénzre nem váltható át.
  • Az Online Pénztárcában lévő kuponok más kedvezménnyel, egyedi árral nem összevonhatóak.
  • Megrendeléskor kérjük, jelezze a beváltási szándékát, más esetben a kupont sajnos nem tudjuk elfogadni. (Amennyiben online rendel, ezt a lehetőséget a rendszer automatikusan fel fogja ajánlani.)

Bővebben ide kattintva olvashat az onlinePénztárcáról!