Barion Pixel
Menü
707717901

Ajándék Office 2019

Most minden használt laptopunkhoz

AJÁNDÉK MICROSOFT OFFICE 2019 PRO PLUS

csomagot adunk!

Az akció időszakos és csak webáruházon keresztül leadott  használt laptop megrendelések esetén érvényes! Az Office 2019 PRO PLUS egy végleges , nem havidíjas csomag! A szoftvert a készülékről való szándékos letörlése esetén illetve a windows újratelepítésből fakadó törlődés / törlés után nem tudjuk pótolni!
A Microsoft Office 2019 PRO PLUS nem költöztethető másik eszközre

Az ajándék Office 2019 PRO PLUS csomag tartalma:

Termékleírás:

A Office 2019 Professional Plus egy haladó szintű irodai szoftver csomag. Tartalmazza a mindenki által ismert  szövegszerkesztőt és táblázatkezelőt, valamint a diákok gyakran használt prezentáció készítő szoftverét a PowerPoint-ot 

Word 2019 - Szövegszerkesztő

A Word 2019 PRO PLUS számtalan új funkciót, sablont, segédeszközt tartalmaz, amelyekkel gyorsabban és egyszerűbben tudsz , mesterien strukturált dokumentumokat létrehozni. A fejlesztett nyelvtani hibafelismerő , valamint a Microsoft Translator eszköz remek segítséget nyújt az íráshoz, így a dokumentumaid mindig bemutatásra készek lesznek, függetlenül attól, hogy milyen nyelven írtad. Mostantól az Word is tartalmaz összetett egyenleteket az új, beépített LaTeX matematikai feladatmegoldó funkció segítségével!

Excel 2019 -táblázatkezelő

Az Excel 2019 táblázatkezelő segítségével könnyedén tudsz egyszerre nagy mennyiségű adattal dolgozni. Hozz létre táblázatokat akár sablonok alapján és készíts átlátható dokumentumot villám gyorsan. Az Excel 2019 PRO PLUS új funkciói : térképes táblázatok, melyekkel össze tudod hasonlítani különböző földrajzi régiók értékeit és kategóriáit; Skálázható Vektorgrafikák, tölcsér diagrammok, amelyekkel egy adott folyamat különböző stádiumában mért értékeit tudja összehasonlítani, valamint a "Tintaegyenlet" funkció, melynek köszönhetően komplex matematikai műveleteket végezhetsz el – ez csupán pár példa az összesen 70 újításból

PowerPoint 2019

Használj PowerPoint 2019-et a profi fényképes prezentációd, üzleti terveid, vagy riportok elkészítéséhez. Egészítsd ki előadásod új dizájnnal és animációkkal, a PowerPoint Morph funkcióval, mozgóképes vagy 3D-s modellekkel és egyéb olyan elemekkel, amellyekkel elvarázsolhatod barátaid vagy üzleti partnereid. Iskolásoknál szinte midnennaposak a PPT készítési feladatok már egészen fiatalon is. 

Outlook 2019

Az Outlook a leggyakoribb kedvelt program az e-meilek kezelésére! Ám ennél lényegesen többet tud! Névjegyek, feladatok, valamint személyes és csoportos naptárak kezelésére, illetve nyomon követésére is alkalmas. Az Outlook 2019 PRO tartalmazza a régi beépített funkciókat, de rengeteg új funkcióval ruházták fel. Az egyik legfőbb újdonság az úgynevezett. Focused Inbox funkció, amelynek köszönhetően fel tudod osztani a bejövő leveleid; a Focused jelzés alá kerülnek be a legfontosabb e-mailjed, az Other jelzés alá pedig a kevésbé fontos üzenetek. Emellett már egyszerűbben megnézheted, hogy a kollégáid mit válaszoltak egy, az Outlookon keresztül megszervezett meetingre, Az új fiatalos Outlookban már a közkedvelt Taggelés is beépítésre erült így a "@" segítségével személyeket, vagy időpontot is kijelölhetsz, és akár időzónákon átívelően is létrehozhat meetingeket.

Publisher 2019

A Publisher 2019 segítségével a legkülönbözőbb típusú, személyre szabott és professzionális publikációkat tudsz könnyedén létrehozni. Legyen az hírlevél, marketinges vagy értékesítési, nyomdai vagy épp webes publikációról, a Publisher segítségével könnyedén és gyorsan elérheted a legjobb eredményt.

Access 2019

Az Access 2019 adatbázis kezelő segítségével, szakértelem és kód írás tudás nélkül is gyerkjáték a munka. Ez a hatékony menedzsmentrendszer lehetővé teszi, hogy hatalmas mennyiségű adatot könnyedén elemezz, összegez, majd prezentálj. A 2019-es verzió rengeteg továbbfejlesztett eszközt és funkciót tartalmaz. A Large Number adattípus a nem pénzügyi, számszerű értékek tárolását teszi lehetővé (s egyúttal kompatibilis az SQLBIGINT adattípussal ODBC-ben). Ezeknek az adattípusoknak köszönhetően az óriási számadatokat is sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudj kiszámolni és feldolgozni. Mindemellett az új diagrammoknak is hasznát veheted amelyek támogatják a dBase vagy Property Sheet használatát!

Skype for Business

A Microsoft Skype for Business egy jól ismert kommunikációs platform, amely segíségével könnyedén és hatékonyan kommunikálhatsz bárkivel az egész világon. A programon keresztül chatelj vagy indíts audió és videóhiívásokat, cserélj fájlokat, vagyél részt csoportos megbeszéléseken. A Skype rengeteg időt és pénzt spórol meg Neked, főleg amióta ennyire népszerű a homeoffice.