Barion Pixel
Menü
707717901

Laptop Billentyűzet csere

A laptop billentyűzetek esetében a leggyakrabban előforduló hiba, hogy egy véletlen folyamán folyadék (sör, bor, kávé) kerül a klaviatúrába. A legfontosabb ilyen esetekben, hogy, távolítsuk el az akkumulátort, és kapcsoljuk ki a laptopot, mert ha tovább szivárog a billentyűzeten a folyadék, az akár az alaplapon is súlyos zárlatokat okozhat.

 NE HASZNÁLJUNK HAJSZÁRÍTÓT!

NE PRÓBÁLJUK MEG KIÖNTENI A FOLYADÉKOT!

A folyadék hatására általában azonnal, vagy kis idővel a baleset után a billentyűzeten több gomb is működésképtelenné válik, ezt pedig ebben az esetben egyértelműen a fóliák között létrejött oxidáció okozza. A laptop billentyűzet vezérlése 3 rétegből áll, ún. fóliákból tevődik össze. (Felső vezető fólia, elválasztó, alsó vezető fólia), ezért a billentyűzet javítása még elektronikában jártas szakemberek számára is gyakorlatilag lehetetlen feladat. Ilyen esetekben a laptop billentyűzet cseréje jelenti a végleges megoldást.
Javasolt a folyadék beömlése után azonnal laptop szervizbe vinni a laptopunkat, mert az esetleges alaplapi és egyéb alkatrészeken előforduló oxidációkat minél hamarabb meg kell szüntetni. 

A másik gyakran előforduló hiba, hogy a billentyűzetekről leesnek és/vagy letörnek a gombok, vagy a gombok alatt található mechanika megsérül.

A legtöbb esetben ezek a gombok és mechanikák pótolhatóak.

Vásárlás előtt a megfelelő billentyűzet kiválasztáshoz elegendő tudni a gép pontos típusát.

Billentyűzet teljes cseréjénél szintén 3 lehetőség van nálunk!
- Új Gyári billentyűzet
- Új utángyártott de gyárival megegyező minőségű billentyűzet
- Gyári bontott, használt billentyűzet!

Egyes esetekben előre választható hogy magyar, vagy egyéb nyelvű, illetve hogy háttér világítással vagy anélküli billentyűzetet szeretnénk beletenni a régi helyett.


Laptop billentyűzet csere már: 12.900Ft -tól

Kérjen segítséget laptop billentyűzet cseréhez: 0670-771-79-01 számon