Termékek Menü
707717901

XV. kerületi lakosoknak

Kedves XV. kerületi lakosok!

Kerületi lakosokként fontosnak tartjuk hogy ha tudunk segítsünk a velünk egy helyen élőknek. 2020 amúgy is egy kifejezetten nehéz , sok megpróbáltatással járó év. A kerületi cégeknek és magánszemélyeknek sokat kellett sakkozniuk mit ,mikor, kivel, hogyan miből, és meddig.... jelenleg is sok a bizonytalanság a jövőre nézve.
Mi viszont egy dolgot biztosan tudunk! Közvetlen kapcsolatban vagyunk a kerület több ezer lakosával!
Így első kézből -tehát- TŐLETEK tudjuk és látjuk ha valami nehézséggel szembesültök.Így például tőletek tudtuk meg hogy ki milyen formában tudja megoldani az otthoni tanulást a gyerekekkel. Tőletek tudtuk meg ki milyen megoldást talált ki a nagyszülőkkel való kapcsolattartásra. Veletek közösen találtunk mindig megoldás minden felmerült digitális problémára.
Naponta találkozunk Veletek a Pólus Centreben lévő üzletünkben. Sok száz család vásárolt már tőlünk laptopot vagy asztali gépet otthoni munkára vagy a gyereknek otthoni tanulásra,miközben beszélgettünk. (akik voltak már nálunk tudják milyen közvetlen az üzletünk vezetése :) ) Az ilyen beszélgetések segítenek nekünk tisztábban látni,így már nagyjából tudjuk mi lehet segítség a kerületünkben élő embereknek! Azaz Nektek!

Jelenleg az alábbi segítségeket tudjuk vállalni  az év végéig ( aztán meglátjuk hogy volt e rá igény és hogy anyagilag bírjuk e tovább ) 
2020.12.31-ig MINDEN lakcímkártya szerinti XV. kerületi lakos 100.000Ft alatti használt laptop vásárlásnál 7.000FT, használt asztali gép vásárlásnál 5000Ft kedvezményt kap!

2020.12.31-ig MINDEN lakcímkártya szerinti XV. kerületi lakos 100.000Ft feletti használt laptop vásárlásnál 12.000FT, használt asztali gép vásárlásnál 8000Ft kedvezményt kap!

2020.12.31-ig MINDEN lakcímkártya szerinti XV. kerületi lakosnak 10% kedvezmény WINDOWS 10 telepítés árából, és 10% kedvezmény Laptop-PC takarítás árából!


2020.12.15-ig lehet jelentkezni 1db 20.000Ft-os Karácsonyi vásárlási utalványra 2db 10.000Ft-os utalványra.Használt laptop és PC-re felhasználható. (Ez random sorsolás útján kerül kiosztásra)

2020.12.31-ig lehet jelentkezni 10db 10.000Ft-os Crystal vásárlási utalványra 2021-ben felhasználható! Használt laptop és PC-re felhasználható. (Ez random sorsolás útján kerül kiosztásra)

MINDEN 2020.12.31-én lejárt kedvezményt meghosszabbítottuk

2021.Árpilis 1-ig

Terveink amihez segítségre van szükségünk!
2021-ben 5-10 olyan kerületben tanuló és kerületben élő gyermek támogatása akik tanulmányi eredménye megfelelő, de nincs meg a megfelelő technikai háttere. Akik még jobb eredményeket érhetnének el ha minden eszköz adott lenne számukra. 

2021-ben (ideális esetben az Önkormányzattal közösen) szeretnénk rászorultság szerinti kedvezményt adni a lakosoknak. A szerényebb jövedelemmel rendelkezőknek NAGYOBB, a jobb jövedelemmel rendelkezőknek kisebb kedvezményt adni.

Azonban ezek csak forintok és a Veletek való beszélgetésekből tudjuk hogy ezek leginkább azoknak segítség akiknek módjukban áll a másik részét hozzá tenni!
Azoknak is szeretnénk segíteni akiknek nem áll módjában a kedvezményeket kihasználni ,mert nem rendelkeznek megfelelő "önrésszel".
Ehhez Tőletek várunk további ötleteket! Mi jelenthet valódi segítséget azoknak akik valóban rászorulnak.(Oktatás idősebbeknek,PC bérlés, mobilnet, ösztöndíj ? stb) 
info@crystalcomputer.hu 

Amit a leginkább várunk az más cégek, magánszemélyek és az önkormányzat csatlakozása, egyedi konstruktív ötletekkel, eszközbeli, vagy anyagi hozzájárulással. 
Úgy gondoljuk és naponta látjuk üzletünkben hogy gyakran nem a kiosztott forintok jelentik a legnagyobb segítséget.Egy-egy jó ötlet többet tud segíteni!