Barion Pixel
Menü
707717901

Ajándékutalvány 5000Ft értékben

Ár:
5.000 Ft
Cikkszám: ajandek
Elérhetőség: 9 db raktáron
Gyártó: Crystal Computer

Elektronikus CrystalComputer.hu ajándékutalvány 5000 Ft értékben!

Leírás

Ez az ajándékutalvány egy különleges és egyedi ajándék. Az utalvánnyal megajándékozhatod szeretteid, barátaid vagy akár üzleti partnereid is. Az utalványnak nincs értéke, de lehetőséget ad arra, hogy az általa vásárolt termékeket kedvezménnyel vásárolják meg. A megajándékozottnak lehetősége van vásárolni bármilyen termékeket webáruházunkból az utalvány összegének keretein belül, illetve azon felül az utalvány értékével csökkentve azt. Ez egy remek módja annak, hogy ne valami felesleges dolgot adj szeretteidnek hanem egy valóban hasznosat amit belátása szerint elkölthet számára valóban fontos és értékes webáruházi termékekre

Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható! Levásárolhatósága a vásárlástól számított 365 nap!

Ez az ajándékutalvány a www.crystalcomputer.hu webáruház teljes kínálatára érvényesíthető. Az utalvány kiállítója a Prémium Laptop Kft (Cégjegyzékszám 01 09 298115)

Az ajándékutalvány felhasználásának feltételei:

 • Az utalványon feltüntetett érték a www.crystalcomputer.hu webáruházban leadott vásárlásnak végösszegéből kerül levonásra
 • Az utalvány pénzre vagy bármilyen egyéb vagyoni értékre nem váltható. Az utalvány értékéből készpénz nem adható vissza. Az utalvány csak egyszeri felhasználásra jogosít.
 • Azon termékeknél, melynek megvásárlásához ajándékutalvány kerül felhasználásra (a szerződéstől való elállás vagy érvényesített reklamáció esetén) a vásárlás értéke egy új ajándékutalvány vagy egy másik termék vásárlásánál felhasználható kredit vagy kupon formájában kerül visszatérítésre.
 • Az utalvány a megvásárlást követő elektronikus fizetés megvalósulása után 1 évig (365 napig) érvényes. A dátum lejáratát követően érvénytelenné válik. (Érvényét és értékét veszti)
 • Az utalvány kizárólag a www.crystalcomputer.hu webáruházban történő vásárlásnál használható fel
 • Az utalvány megvásárlásával (vételárának kiegyenlítésével) elfogadja az utalvány felhasználási feltételeit.
 • Miután a kód a www.crystalcomputer.hu weboldalon érvényesítésre került, az utalvány érvényét veszti.
 • A termékek vásárlásánál az érvényben lévő Általános Szerződési feltételek az irányadó
 • Az utalvány elvesztése nem pótolható.
 • A vevő nem jogosult az ajándékutalványt harmadik személy részére értékesíteni. Amennyiben mégis ezen tilalommal ellentétben jár el, úgy köteles valamennyi , a harmadik személynél felmerülő kárt viselni
 • Az utalványt a vásárló a vásárlási érték megfizetése és annak könyvelése után a vásárlásnál megadott email címre kapja kód formájában.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: ajándékutalvány