Barion Pixel
Menü
707717901

Biztosítás használt laptopra

Biztosítás használt laptopra?

 

Jobbat mutatunk: QProtection – védelmedre szabva!

Hogy működik a QProtection garancia?

Amennyiben baleset éri a készülékedet, de vásároltál QProtection baleseti garanciát a teljes javítási összeg csupán 25% -át kell önrészként  fizetned, így olcsón, gyorsan és gördülékenyen megjavíttathatod azt.

Ha baj történik, cégünk 100%-ban vállalja az asszisztenciát a teljes folyamat során. Futárt küldünk a készülékért, azt elszállítjuk a legközelebbi hivatalos szervizpartnerhez, aki árajánlatot ad a javításra. Az önrész mértékének elfogadása után meg is kezdődik a szervizelés, majd futárunk visszaszolgáltatja hozzád szeretett készüléked

Hivatalos szervizpartnereink minden esetben gyári alkatrészeket alkalmaznak, és ha egy laptop/telefon nem lenne javítható, azt a gyári állapotra cseréljük.

 

QProtection készülékvédelem

Ismerkedj meg a QProtection készülékvédelmi és baleseti garancia szolgáltatásával, ami nemcsak a szervizköltség csökkentésében segít, hanem telefonkészüléked élettartamát is meghosszabbítja.

Legyen szó laptopról okosóráról, táblagépről, vagy okostelefonról, a QProtection segít abban, hogy minimális önrésszel szinte az összes előforduló kár alól mentesítsd magad egy fix díj ellenében.

 

Mi ellen véd a QProtection?

A piacon elérhető más szolgáltatókhoz képest a QProtection biztosítja a legátfogóbb védelmet készülékeidre.

Az alábbi esetekben fordulhatsz hozzánk:

Leesés, leejtés miatti sérülés
Kijelző & hátlap törés
Vízkár
Párásodás
Belső meghibásodás
Lopás, Rablás (+5900Ft) 

 

Ha leejted kedvenc laptopodat és kijelző cserére szorul az 45.000Ft-tól akár 100-120.000Ft -ig terjedő költség is lehet. Ha emellett még a zsanér és/vagy hátlap is megsérül, akkor további burkolat csere és alkatrész csere szükséges, aminek ára 20-35.000Ft. Ez már a készülék árához képest felettébb drága szervizköltség. Akár a készüléked értékének 90-120 %-a is lehet. Tehát drágább a hiba javítása, mint megvásárolni újra a laptopot.

A QProtection használatával ennek az összegnek csak a 25%-át kell kifizetned és ennek a hatalmas összegnek a 75%-a megspórolható.

 

Baleseti garancia használt laptopra, tabletre és telefonra?

Sokan úgy vélik, hogy amennyiben használt terméket vásárolnak, aminek már lejárt a gyári garanciája, nincs lehetőségük arra, hogy csökkentsék az esetleges káreseményekkel járó költségeket.

Kiemelkedő módon a QProtection használt készülékek baleseti garanciáját is magában foglalja, amennyiben az megkötésre kerül a készülék maximum 2 éves koráig. Ráadásul amiatt sem kell aggódni, hogy mi történik a készüléked védelmével, ha időközben a laptop eladásra kerül, hiszen azt egyszerűen át lehet kötni az új készülékre.

A szolgáltatók kizárólag új készülékre teszik lehetővé a biztosítás megkötésének lehetőségét, valamint különböző tarifacsomagokkal rendelkeznek, amelyek nem minden esetben tartalmazzák az eszköz teljes szervizelését, vagy csak bizonyos termékekre terjednek ki.
Ezzel ellentétben a QProtection baleseti garancia igénybe vehető laptopra, táblagépre, okosórára, és természetesen telefonra is.

Ezen felül azt is meg kell említenünk, hogy jelenleg szinte az összes nagyobb készülék márkára lehet kötni védelmi szolgáltatást cégünknél, így széles körben tudjuk biztosítani a készülékvédelmet.

Biztonság elutasítás nélkül

Te is tapasztaltad már, hogy néhány biztosító elutasítja a kérelmedet annak ellenére, hogy Te jogosnak véled az igényedet? Szerencsére ettől nem kell tartanod a QProtection igénybevételénél. Biztosítókhoz képest nálunk nincs elutasítás, nem kell magyarázkodni. Minden esetben elfogadjuk a kérelmet, nem kell a káresemény körülményeit indokolni.

A biztosítókhoz képest csupán körülbelül 5%-kal több önrészt kell fizetnie ügyfeleinknek, viszont cserében nullára redukáljuk a negatív tapasztalatokat, hiszen nálunk egy igény sem kerül elutasításra. Ne stresszelj azon, hogy mit mondj a biztosítónak azért, hogy biztosan megkapd a Téged megillető összeget, menj biztosra a QProtection baleseti garancia választásával.

Mennyibe kerül a készülékvédelem és a baleseti garancia?

Nálunk egy Dell laptop aminek vételi ára üzletünkben 100.000 és 200.000Ft közt van a készülékvédelem bármilyen káreseményre 2 évre csupán 28.800Ft (1 évre is csak 18.800Ft ) 

Egy iPhone 13Pro védelme 2 évre csupán 57.800 Ft-ba kerül, ami meg sem közelíti a piacon található más szolgáltatók költségeit. Ingyenes kalkulátorunk segítségével könnyedén kiszámolhatod, hogy mennyibe kerülne számodra 1 vagy 2 évre új, vagy használt készüléked védelme.

Extra szolgáltatásként kérhető szervizfutár szolgáltatás is ennek ára 5990FT. Bárhol is vagy a megadott helyre megadott időpontra futárt küldünk a laptopodért (neked csak be kell csomagolnod azt)  és ugyan így vissza is juttatjuk akár egy másik címre is. Ez különösen jól jön, ha nyaralás előtt pár nappal betörik a laptopod kijelzője. Hiszen lakcímedre kérheted a futárt, hogy elvigye a szervizbe a törött laptopot, de miután elkészült utánad küldjük országon belül bárhova.

 

EXTRA GARANCIA:  

  • Lopás, Rablás +5990Ft 

    Rendőrségi bejelentést kell tenni majd a jegyzőkönyvet a garanciát biztosító QProtection ZRT részrére eljuttatni.
    Ezután ha a kár jogos megkezdjük az új készülék beszerzését. 

    Betörésre, Lopásra ,rablásra kiterjeszthető plusz védelem esetén az önrész mértéke 40%!

    Ha új készüléked megérkezett ne felejts el újra baleseti garanciát kötni rá!

 

Kinek ajánljuk a QProtection használatát?

Készülékvédelem és baleseti garancia szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik jó kezekben szeretnék tudni elektronikai eszközüket, ha megtörténik a baj, és nem akarnak akár százezreket kifizetni annak javítására.

Talán egyszerűbb azt összefoglalni, hogy kinek nem való ez a szolgáltatás.

A QProtection arra lett kitalálva, hogy kárenyhítést nyújtson azoknak, akik nem szeretnének készülékük épsége miatt folyamatosan aggódni, így ez a szolgáltatás nem megfelelő azoknak, akik egy-egy káreset után inkább egy új készülék megvásárlásában látják a megoldást.

Továbbá azoknak sem ideális, akik szándékosan törik össze a készüléküket, hogy jutányos áron jussanak hozzá egy újhoz, mivel mi minden esetben a meglévő készüléket javítjuk, vagy a gyári állapotára cseréljük, amennyiben az nem szervizelhető.

 

Egyszerű ügyintézés

Személyes ügyintézés esetén jelezd üzletünkben, hogy kérsz baleseti garanciát is a nálunk vásárolt készüléked mellé! Azonnal kiszámoljuk mennyibe kerül az 1éves, illetve a 2éves garancia. Te kiválasztod melyiket szeretnéd, mi addig körbe fényképezzük a jelenlegi állapotot és feltöltjük a QProtection szerverére. 2-3 perc alatt meg is kötöttük a baleseti garanciád. 

 

Nem csak nálunk vásárolt készülékekre!

Ha nálunk vásárolsz laptopot, telefont vagy tabletet felajánljuk neked a QProtection garanciát és néhány perc alatt már rendelkezel is vele. 

De mi van ha már megvetted a készüléked? Egyszerű! Hozd el hozzánk  és pár perc alatt megkötjük a baleseti garanciát épp úgy mintha nálunk vásároltad volna!

 

A baleseti garanciát  a QProtection Protect Zrt. (Székhely: 1054 Budapest, Honvéd utca 8 1/2, Cégjegyzékszám: 01-10-142082 , Adószám: 32121012-2-41 ) biztosítja vásárlóink számára.
E-mail: info@qprotectionpro.hu  Weboldal: www.qprotectionpro.hu