Menü
707717901

Microsoft Windows 10x

Microsoft Windows 10x A Microsoft bejelentette, hogy (...) a Windows 10X nevű operációs rendszerük...
"A Microsoft még 2019-ben jelentette be, hogy egy új operációs rendszer fejlesztésén dolgoznak, amit kezdetben a több képernyős laptopokhoz szántak. Ezt a tervet később módosították, és az olcsóbb eszközöket célozták meg a Windows 10X-szel, ami így a Chrome OS konkurense lett volna..." írja  a Telex 2021. május 19 cikke.

Azonban már a bejelentések mellett az is látható volt hogy a Microsoft régóta nem igazán tudja eldönteni hogy mit kellene csinálni... Reszelgetni és jól kihegyezni végre a windows 10 rendszert hogy ne üljünk reszketve a gép elött a rendszerösszeomlástól félve... Reggelente ne legyen bennünk félsz hogy vajon az esti kikapcsolásnál elkezdett frissítés végigfutott-e? Vagy csinálni egy új operációs rendszert a sok képernyős gépekhez... vagy inkább az olcsóbb gépekhez... vagy ne csináljunk semmit csak mindenbe kezdjünk bele ?! 

Hát végül ez az utolsó "vált be" 
Néhány havonta bejelenteni valamit ami aztán sosem kerül piacra de legalább a köztudatban vagyunk és nem csak a rosszul sikerült deffender frissítések miatt...

Ahogyan a Microsoft fogalmazott: " Az egy éve tartó tesztelés és az ügyfelekkel folytatott beszélgetések után rájöttünk, hogy a Windows 10X technológiája többféleképpen is hasznos lehet, és több ügyfelet szolgálhat ki, mint ahogyan azt eredetileg elképzeltük. Ahelyett, hogy 2021-ben forgalomba hoznánk a Windows 10X-et, inkább felgyorsítjuk a technológiájának integrálását a Windows más termékeibe” 
Tartalomhoz tartozó címkék: Prémium üzleti laptopok