Barion Pixel
Menü
707717901

Intel Core i7

Intel Core i7 Mit bír egy régebbi i7 -es? 

Az Intel Core i7-5600U  két maggal rendelkezik. A processzor a Broadwell-U architektúrát használja, és a BGA 1168-as foglalatban található. Az Intel Hyper-Threading technológiának köszönhetően a magok száma hatékonyan megduplázódik, így összesen négy szál futtatható vele.

A processzor specifikációi a következők:

 • Magok száma: 2
 • Szálak száma: 4
 • Maximális turbó frekvencia: 3,20 GHz
 • Alapfrekvencia: 2,60 GHz
 • Cache: 4 MB
 • Buszsebesség: 5 GT/s
 • TDP (Thermal Design Power): 15 W

Az Intel Core i7-5600U processzor kiválóan alkalmas olyan feladatokra, mint az irodai munka, böngészés, multimédia lejátszás és könnyű szoftverfejlesztés. Az alacsony energiafogyasztás miatt hordozható eszközökben is hatékonyan működik. Az integrált Intel HD Graphics 5500 grafikus vezérlője lehetővé teszi a HD videólejátszást és a könnyű játékok futtatását is.

Ennyit a technikai adatokról! Nézzük azt ami igazán fontos! Mire tudjuk használni manapság:

Az Intel Core i7-5600U processzor kiválóan alkalmas olyan feladatokra, mint:

 1. Irodai munka: Az i7-5600U gyors és hatékony, így ideális választás a dokumentumok szerkesztéséhez, táblázatkezeléshez és e-mail kezeléshez akár egész nap!
 2. Böngészés: A magas órajel és a Hyper-Threading technológia miatt a weboldalak gyorsan betöltődnek, és a böngészési élmény is kellemes ha megfelelő internet sebesség társul mellé.
 3. Multimédia lejátszás: A processzor képes simán lejátszani FULL HD és 4K videókat, zenei fájlokat és más multimédiás tartalmakat.
 4. Könnyű szoftverfejlesztés: Az i7-5600U alkalmas könnyű szoftverfejlesztésre, például webes alkalmazások vagy mobilalkalmazások kódolására.Ez igazából meg sem kottyan neki.

Fontos megjegyezni, hogy a processzor nem alkalmas nehéz játékok futtatására vagy nagy teljesítményű grafikai tervezésre, de régebbi CAD alapú szoftverek futnak rajta ( pl Adobe Photoshop régebbi kiadásai) . Az integrált Intel HD Graphics 5500 grafikus vezérlője csak alapvető grafikai feladatokra elegendő, de mivel a CAD alapú szoftverek a videokártyát kevésbé igénylik így régebbi vagy egyszerűbb szerkesztő programok futtathatóak rajta

De úgyis mindenkit a játék érdekel, így nézd meg hogy viszi a GTA 5 játékot:

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: INTEL CORE I7 Prémium üzleti laptopok